Energetische behandelingen


Afstandsbehandeling

Geen tijd om naar de praktijk te komen en snel hulp nodig? Dan is een afstandsbehandeling iets voor jou. Het is een moment van rust en ontspanning. Daarnaast krijg je van mij een aantal inzichten mee die ik door mag krijgen. Je kunt het dus eigenlijk zien als een energetische behandeling i.c.m. een reading. 

Malvatherapie

Malvatherapie is een bijzonder vorm van energetische therapie. Het brengt je terug naar de kracht van jouw ziel. Bij Malvatherapie gaan we samen opzoek naar de achterliggende oorzaak van jouw klacht of probleem. Laar je verrassen door deze bijzondere sessies!

Energetische massage

Een energetische massage spreekt het zelfhelend vermogen van jouw lichaam aan. Elk lichaam heeft een zelfhelende vermogen, zo ook jouw lichaam. Na deze massage zijn jouw lichaam en ziel weer in balans, kunnen ze samen werken en zo ook vóór jou werken. Daarnaast is het een heerlijk moment van ontspanning.


Ontdek de Kracht van Energetische Behandelingen

Een van de meest opvallende aspecten van energetische behandelingen is de holistische benadering. In plaats van alleen symptomen te behandelen, richt deze benadering zich op de diepere oorzaken van onevenwichtigheden in het energetische systeem van het lichaam. Door energieblokkades op te sporen en te verlichten, kunnen energetische behandelingen een breed scala aan fysieke, emotionele en zelfs spirituele klachten helpen verlichten.