Zie je een groepssessie niet zitten, maar doe je liever een 1:1 cacao ceremonie? Dat kan natuurlijk ook! Misschien vind je het fijner om meer 1:1 contact te hebben en om alleen samen met mij deze reis aan te gaan. Tijdens een 1:1 sessie heb ik alle aandacht voor jou en kijk ik met liefde mee in jouw proces, jij staat centraal. Ik voel mee en help je door middel van healing naar een diepere laag van jezelf, ik ga je laten voelen dat jij jouw eigen healer bent en kan zijn. Ik draag je. We doen het samen. In een diep zielscontact help ik jou verbinden met jouw diepste essentie, dat stukje van jezelf dat zoveel grootsheid omvat, dat stukje van jezelf dat er altijd is. In samenwerking met moeder aarde en the spirit of cacao. 

 

We zullen met een intentie werken. Een intentie zorgt ervoor dat de energie is afgestemd op een bepaalde frequentie waardoor de cacao je daarheen kan leiden. Cacao werkt op verschillende niveaus, namelijk spiritueel, emotioneel en fysiek. Cacao zorgt voor een beter aarding en laat je verbinding maken met jouw hart(senergie). Wat is het waar jouw hart naar verlangt? Wat wil jouw hart je laten zien? Een cacao ceremonie geeft je precies wat je nodig hebt op dat moment. Het opent deuren naar liefde, vertrouwen en helderheid. 

 

Tijdens een 1:1 cacao ceremonie zorg ik dat de ceremonie volledig is afgestemd op jouw energie. Op het moment dat jij jouw privé ceremonie boekt, check ik in op jouw energie en schrijf ik vanuit daar een passend programma. We overleggen vooraf ook even waar jij jouw ceremonie op in wil zetten, wat is je intentie, wat wil je eruit halen? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een open cacao ceremonie wil, dat kan uiteraard ook. 

 

Wat brengt een cacao ceremonie jou?

♥ Heb je een betere aarding

♥ Heb je meer helderheid en rust in je hoofd

♥ Voel je je ontspannen

♥ Voel je meer (zelf)liefde

♥ Kun je meer loslaten

♥Geeft inzichten in je eigen proces

 

Wanneer?

In overleg plannen we een datum. Een 1:1 cacao ceremonie kan gepland worden op dinsdag (10:00 tot 16:30 u), donderdag(10:00 tot 16:30 u), zaterdag (15:00 - 17:30 u)  of zondag (14:00 - 16:30 u). 

Neem eerst contact met mij op via het onderstaande formulier, zodat we eerst een datum plannen. Daarna kun je jouw aankoop voltooien via mijn website (zie onderaan deze pagina).

 

Datum plannen 1:1 cacao ceremonie 
Ik stuur je een mail met mogelijke data afhankelijk van jouw ingevulde antwoorden. 

Uitverkocht

1:1 Cacao ceremonie

€ 72,00
Uitverkocht

1:1 Cacao ceremonie

€ 72,00

Tijdens een 1:1 sessie heb ik alle aandacht voor jou en kijk ik met liefde mee in jouw proces, jij staat centraal. Ik voel mee en help je door middel van healing naar een diepere laag van jezelf, ik ga je laten voelen dat jij jouw eigen healer bent en kan zijn. Ik draag je. We doen het samen. In een diep zielscontact help ik jou verbinden met jouw diepste essentie, dat stukje van jezelf dat zoveel grootsheid omvat, dat stukje van jezelf dat er altijd is. In samenwerking met moeder aarde en the spirit of cacao. 

Duur: 1,5 uur