Wat is Malvatherapie?

Het is een complementaire therapie, die aanvullend werkt op de reguliere geneeskunde. Aan de hand van de zorgvraag gaan we kijken naar de dieperliggende oorzaak van jouw klacht, ziekte of probleem. Er wordt gekeken vanuit een holistisch perspectief. Anders gezegd wordt er gekeken naar de achterliggende energetische, zielkundige of psychische oorzaken. Malva Therapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het gaat over het (weer) in balans brengen van het lichaam, ziel en geest. Hierdoor zal het ook iets toevoegen aan het bewustzijn. Er wordt behandeld middels de energiesystemen van het menselijk lichaam, zoals wij die kennen: de aura, chakra's en meridianen. Het stoffelijk lichaam krijgt ook de nodige aandacht door het geven van massage (niet altijd noodzakelijk). Dit is niet zomaar een massage, deze massage werkt namelijk door op je lichaam, je geest en de ziel die je bent. 

In overleg wordt er met jou samen voor de meest passende behandelmethoden gekozen en afgestemd op de zorgvraag wordt er een behandelplan en -doel opgesteld.

Dit zeggen anderen

"Fleur verstaat haar vak. Ze gaat professioneel te werk en heeft veel aandacht voor je. Ze weet en voelt wat je nodig hebt en dit heb ik zelf al meerdere keren mogen ervaren. Wow! Fleur heeft weinig woorden nodig om te begrijpen wat je bedoelt. Ze weet het gewoon en daarom kom ik zeker weer bij haar terug.

Onder andere ben ik bij Fleur geweest voor energetische therapie en regressie. Heel bijzonder want oude stukken zijn opgeruimd en ik merk en voel het verschil. Dank je wel Fleur!"

Deze review komt van Google

"Door de energetische therapie die ik bij Fleur heb gedaan, ben ik dichter bij mezelf gekomen, heb ik meer inzichten gekregen over mezelf en ben ik tot de kern van mijn "hulpvraag" gekomen. Fleur speelt in, op wat ik op dat moment nodig had. Ik zou Fleur aan iedereen aanraden. :) <3"

Deze review komt van Google

Wanneer en voor wie?

Malva Therapie is goed in te zetten bij zowel kinderen als volwassenen. Deze therapievorm biedt energetische ondersteuning bij fysieke, psychische en emotionele problematiek. Je kunt dus met talloze zorgvragen bij mij terecht. De behandelmethoden die ingezet zullen worden, zijn zowel curatief (genezend) en palliatief (pijnstillend/ verzachtend) werkzaam. Tevens zullen ze een preventief effect hebben. Voor begeleiding van ontwikkelingsprocessen, denk aan mentale, spirituele en lichamelijke processen, kun je ook bij mij terecht. Daarnaast biedt Malva Therapie voor crisissituaties en voor de verwerking van rouw en verdriet concrete behandelingen waarbij het acceptatievermogen kan worden vergroot.

Waaruit bestaat een sessie/behandeling?

Tijdens een sessie/behandeling wordt er o.a. gewerkt met chakra's, de aura en meridianen. De volgende therapievormen/behandelingen kunnen worden ingezet: chakra-therapie, aurabehandelingen, meridiaanbehandelingen, energetische massages, dieptemassages, magnetiserende behandelingen, Ankh behandelingen (zie afbeelding links), kosmische schijf behandeling (zie afbeelding rechts) kleurentherapie, regressiemethodieken en zielkundige behandelingen. 

Soul Blooming is aangesloten bij BVMT (beroepsvereniging Malva Therapeuten) en CAT collectief.

Wat zijn Ankh behandelingen?

Misschien ken je de Ankh wel als symbool uit het oude Egypte. De Ankh kan tijdens de energetische therapie worden ingezet als therapeutisch instrument. De Ankh is een bewustzijnsvorm dat niet in woorden te vatten is en kent een historie die afkomstig is uit de Atlantische periode.

De Ankh in handen van een Malva Therapeut zal versterken wat met uitzendt én aantrekt aan energie in een vermenisvuldigfactor. En daarom is het noodzakelijk dat ethiek en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met het inzetten van de Ankh als therapeutisch instrument.

De Ankh heeft een liefdevolle en zachte kracht.

Wat zijn meridiaan behandelingen?

Sommige klachten vragen om een meridiaanbehandeling. Meridianen zijn energiebanen die zorgen voor transport van energie en staan in verbinding met onze organen. Zo zal een disfunctie van een bepaald orgaan merkbaar kunnen zijn in andere delen van het lichaam, waardoor andere klachten kunnen optreden of juist verwijzen naar...


De controlemeridiaan (CM) is van alle meridianen wel de meest bijzondere. Deze heeft een eigen bewustzijn en alle andere meridianen worden hierdoor beïnvloed. Veelal zal een Malva Therapeut dan ook niet nalaten om de energiestroming van deze meridiaan te activeren, zodat een balans ontstaat in alle andere meridianen.

Wat is regressie(therapie)?

Bij regressie therapie wordt er vanuit gegaan dat pijn en veel klachten een oorsprong hebben in pijnlijke gebeurtenissen die eerder plaats hebben gevonden.

Samen gaan we een reis maken naar dat moment, waarna we de situatie een nieuw perspectief bieden. Jij bent nu degene die er naar kijkt, in plaats van degene die het meemaakt. Als het ware kijk je naar jezelf alsof je een film kijkt. 

Het gaat er eigenlijk om dat je je weer bewust wordt van ervaringen en de invloed die ze op je hebben. Onder mijn begeleiding gaan we steeds een laagje dieper tot we op het punt aankomen dat voor jou cruciaal is voor jouw pijn/trauma op dit moment. Je kunt je gewoon alles herinneren van deze sessie na afloop, deze manier van regressie gaat namelijk niet onder hypnose, maar maak je als het ware een soort reis door jezelf heen, helemaal bewust. 

Wat zijn kosmische schijf behandelingen?

Wanneer er sprake is van langdurige vastzittende ziektes wordt er vaak regressietherapie geadviseerd. Je krijgt dan 10 kosmische schijfbehandelingen. Deze therapievorm brengt je niet terug naar vorige levens, maar brengt je terug naar jezelf, de basis in jezelf. Het heeft een diep transformerende werking en heeft al veel mensen teruggebracht op hun zielenpad en laten genezen van hardnekkige ziekten. 

Wat belangrijk is om te weten voordat je kiest voor een traject met de Kosmische schijf, is dat als je 'ja' zegt je de gehele serie (8-10 behandelingen) af dient te maken. De serie mag je niet vroegtijdig verbreken. Tijdens de eerste vier behandelingen zal ongeveer 1 week tussen zitten, hierna kunnen we de behandelingen wat meer spreiden over de weken, afhankelijk van het verloop van het proces.

Een traject met de kosmische schijf zet een transformatie proces in werking. Je wordt teruggeworden op je zielenpad. Alle keuzes die je na deze serie zult maken, zullen 100% in lijn zijn met jouw zielenpad. 

Voorbeelden van enkele klachten, waarmee je bij mij terecht kan

⊹ spier- en gewrichtspijn

⊹ omgaan met hoogsensitiviteit 

⊹ spijsverteringsstoornissen

⊹ rugklachten, bekkenproblematiek

⊹ huidproblematiek zoals eczeem, jeuk, netelroos, gordelroos, psoriasis

⊹ hoofdpijnen, migraine

⊹ concentratiestoornis

⊹ maag en darmklachten (waaronder ziekte van Crohn, aambeien)

⊹ leverklachten

⊹ reuma

⊹ ademhalingsproblemen (waaronder astma, COPD, long-COVID)

⊹ ogenschijnlijke onvruchtbaarheidsproblemen

⊹ slapeloosheid

⊹ stress , overspannenheid , lichte hartklachten

⊹ depressie

⊹ burn-out.

⊹ stressklachten

⊹ oververmoeidheid

⊹ angst(stoornis)

⊹ borderline

⊹ slaapstoornissen

Een moment van ontspanning voor jezelf?

Praktische informatie

Anamnese gesprek (1e afspraak): €85,00 (1/1,5 uur) 

Energetische behandeling: €65,00 (1,5 uur)

Kosmische schijfbehandelingen: €85,00 (2 uur) 

Let op: de genoemde prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen in de loop van de tijd wijzigen. 

Op dit moment worden de behandelingen bij Soul Blooming niet vergoed door zorgverzekeraars. 

Heb je vragen? Neem dan contact op via het contactformulier op de contactpagina of klik hier.