Come back to your purest essence 

𝗟𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝗸𝗲𝗻𝗻𝗲𝗻 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗹𝗮𝗮𝗴, 𝗼𝗽 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗮𝘂. 𝗛𝗲𝘁 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗮𝘂 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝘇𝗶𝗲𝗹. 𝗝𝗶𝗷 𝗯𝗲𝗻𝘁 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘇𝗶𝗲𝗹. 𝗛𝗼𝗲 𝘇𝗶𝗲𝘁 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲 𝘇𝗶𝗲𝗹𝘀𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲 𝗲𝗿𝘂𝗶𝘁? 𝗭𝗶𝗷𝗻 𝗲𝗿 𝗽𝗹𝗲𝗸𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘇𝗶𝗲𝗹𝘀𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗴𝗻𝗲𝗲𝗿𝘁 𝗼𝗳 𝗻𝗮𝗮𝗿𝘁𝗼𝗲 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗴𝗲𝘁𝗿𝗼𝗸𝗸𝗲𝗻? 𝗘𝗻 𝘄𝗮𝘁 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗼𝗺 𝘀𝘁𝗲𝗲𝗱𝘀 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘁𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻𝘂𝗶𝘁 𝗱𝗶𝗲 𝘇𝗶𝗲𝗹𝘀𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲? 𝗔𝗹 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝗻𝗼𝗴 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻 𝗯𝗲𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗦𝗼𝘂𝗹 𝗥𝗲𝗮𝗱𝗶𝗻𝗴.

Ik maak contact met jouw energieveld en unieke zielsenergie. Vanuit daar channel ik een message voor jou. Ik ga een Soul Reading helemaal open in, zodat er mag stromen wat er stroomt. Je mag er op vertrouwen dat er precies dat wordt doorgegeven dat jij nodig hebt op dit moment, iets dat jouw energie jou wil vertellen. 

 

Bij een Soul Reading stel ik me open als een zuiver  kanaal tussen boven en beneden, hemel en aarde, met respect voor jouw ziel en energie. Het is een pure zielsafstemming.

 

♡ Scroll naar beneden om een voorbeeld te zien ♡

 

Disclaimer: ik doe geen toekomstvoorspellingen.  Ik vind het heel belangrijk dat jij zelf keuzes blijft maken, daarnaast zal ik dit ook nooit voor jou doen. Een reading hoeft dat niet voor jou te bepalen. Wel kan het inzichten, bevestiging en helderheid geven. Maar onthoud, jij bepaalt wat je er mee doet!!

"Ik word er een beetje stil van". - A.

Waarom een Soul Reading?

Een Soul Reading zorgt ervoor dat je je steeds meer en meer verbonden gaat voelen met jouw eigen unieke (ziels)energie. Puzzelstukjes zullen op op zijn plaats vallen en de liefde voor jezelf zal meer gaan stromen. Een Soul Reading draagt er ook aan bij dat je meer inzicht gaat krijgen in wat voor jou écht belangrijk is, waardoor keuzes maken makkelijker zal gaan en je beter kunt zien en voelen wat je los mag laten.  Het brengt je verder op jouw pad van spirituele groei en zorgt voor bewustzijnsverruiming. Je zult meer inzicht krijgen in situaties en vooral jezelf meer gaan begrijpen, waarom je doet wat je doet, waarom je bent hoe je bent. Omdat je als het ware wordt terug geworpen op jezelf, op je ziel. Deze reading brengt je terug naar je diepste gevoel. Dat is magisch. ♡

"Ik heb een stukje erkenning teruggevonden." -  F.

Voorbeeld 𝑺𝒐𝒖𝒍 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐢𝐧𝐠 document 

 Scroll door het document heen 

Let op: dit is een voorbeeld. De lengte van jouw reading kan net wat langer zijn of net iéts korter. 

Hoe werkt het?

Als je voelt dat een Soul Reading voor jou is, kun je onderaan deze pagina jouw bestelling plaatsen. Ik neem contact met je op via de mail, we hebben even contact over een datum waarop je jouw reading zal ontvangen. Ga uit van +/- 3 werkdagen. Ik zal om een foto vragen waarbij ik jouw ogen goed kan zien, voor mij zijn de ogen de toegangspoort tot jouw ziel. Op die manier kan ik dus gemakkelijk een afstemming maken en een soul reading voor jou channelen.

 

Wanneer jouw reading klaar is stuur ik het document naar je toe via de mail. 

 

Je bent zo welkom voor een reading! Are you ready to discover your magic?

 

Onder aan deze pagina kun je een Soul Reading boeken. Je mag mij altijd mailen of DM'en (@soulblooming.nl) met je vragen, en ook daar een verzoek doen voor een reading.

Zij kunnen je voor

Monique V.

"Ik ben zo dankbaar voor de reading die ik gekregen heb. Het resoneert heel erg met wat ik voel, dingen werden bevestigd en er is licht geschenen op zaken waar ik meer aandacht aan mag geven. Fleur haar stem was zo fijn en zacht, je voelt de oprechtheid en de liefde in haar stem. Het uitgewerkte pdf bestand wat ik ontvangen heb is ook heel fijn en waardevol, zo kan ik het af en toe nog even terug lezen. Ik heb Fleur al aangeraden aan meerdere mensen in mijn omgeving die ook een reading gaan laten doen. Dank je wel Fleur, ik kom zeker nog eens bij je terug!"

Via Google Reviews

Sabine G.

"Een Soul Reading bij Fleur gedaan en één woord: magisch! Ik ben sprakeloos wat eruit de reading is gekomen en door is gekomen, echt alles wat benoemd is kan ik plaatsen en ben ik momenteel mee bezig. Dit heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben. Ik kan iedereen Fleur van harte aanbevelen."

Via Google Reviews

Thamara M.

"Ik had een open channeling aangevraagd bij Fleur omdat ik geen vraag had, maar gewoon benieuwd was wat er naar voren mocht komen. Ik ontving een uitgebreide, mooie channeling waar veel in stond wat ik herkende of kon plaatsen. Ook kreeg ik nog wat spraakberichtjes van Fleur over de channeling. Fleur besteed veel aandacht, liefde en zorg aan de channeling en aan jou."

Via Google Reviews

Uitverkocht

Soul Reading

€ 72,00
Uitverkocht

Soul Reading

€ 72,00

SOUL READING 

Ik maak contact met jouw energieveld en unieke zielsenergie. Vanuit daar channel ik een message voor jou. Ik ga een Soul Reading helemaal open in, zodat er mag stromen wat er stroomt. Je mag er op vertrouwen dat er precies dat wordt doorgegeven dat jij nodig hebt op dit moment, iets dat jouw energie jou wil vertellen. 

Bij een Soul Reading stel ik me open als een zuiver kanaal tussen boven en beneden, hemel en aarde, met respect voor jouw ziel en energie. Het is een pure zielsafstemming. 

Mocht er een thema zijn waar je graag meer helderheid in wil, dat kan. Laat het mij even weten in een mailtje of plaats een opmerking bij je bestelling, dan neem ik dat mee. 

Voel je vrij om mij te berichten als je hier vragen over hebt. Stuur een mailtje naar info@soulblooming of een DM via @soulblooming.nl op Instagram.