𝐋𝐢𝐜𝐡𝐭, 𝐩𝐮𝐮𝐫𝐡𝐞𝐢𝐝, 𝐝𝐢𝐯𝐢𝐧𝐢𝐭𝐲, 𝐳𝐚𝐜𝐡𝐭𝐡𝐞𝐢𝐝 𝐞𝐧 𝐥𝐢𝐞𝐟𝐝𝐞. Dit zijn zulke belangrijke voorwaarden en tegelijkertijd uitkomsten voor de healings die ik geef.

Ik help jou vanuit zóveel liefde. Het allerbelangrijkste vind ik dat ik vanuit een puur en helder kanaal met jou mee mag kijken, op andere lagen. Lagen van jezelf die je hebt verstopt of waar je nog niet bij komt, alleen. Als ik helder en open blijf, stroomt het, dan komt er wat er mag komen. Zo ga ik ook de divine healing in, open en ontvankelijk voor dat wat er mag komen. Ik vertrouw volledig op de energie die door komt en waar de energie me naartoe leidt.          

 

Heb je even wat extra energie nodig omdat je ziek bent of omdat je even niet lekker in je vel zit? Juist dan is een afstandshealing fijn om te ontvangen. Het zorgt ervoor dat je energie weer gaat stromen en blokkades worden opgeheven.                                                                     

Hoe werkt een afstandshealing?

Op afstand maak ik verbinding met jouw energie. Ik creëer ook een energetisch veld tussen ons, waar in en waar tussen ik ga werken. Mijn healingen werken verzachtend, liefdevol en dragen een krachtig licht. Energie werkt altijd, of het nu op afstand is of bij mij in de praktijk. Er ontstaat wat er mag ontstaan, ik ga mee in de energie, laat me daardoor leiden en vanuit daar zie ik, voel ik wat ik mag doen. Vaak is het zo dat er stukken aan het oppervlak komen, waar jij iets mee mag.  Ik vind het belangrijk dat je zelf blijft voelen en ervaren. We hebben altijd achteraf contact samen om onze ervaringen uit te wisselen. 

Wat brengt een divine healing jou?

♡ Ontspanning

♡ Je wordt je bewust van het onbewuste

♡ Laat je energie weer stromen

♡ Opheffing van blokkades

♡ Liefde

♡ Precies wat je nodig hebt op dat moment.

This is what you get

♡ Afstandshealing (± 45 minuten)

Dit vonden anderen

"Wat heb ik een fijne divine healing mogen ontvangen van Fleur!
Wat een lieve, zachte vrouw! De healing zelf was bijzonder, heerlijk zakken in mezelf en dit was zo ontspannen. Ik voelde dat er vanalles gebeurden. Het leuke is dat Fleur afgestemde liedjes afspeelde. Makes it special.
1,5 week later bij het incheckmoment bespraken we hetgeen wat tijdens de healing omhoog kwam en bij mij zelf. Erg fijn gesprek en een bevestiging van alles en hoe dit zo resoneert. Zo mooi datgeen wat er in gang is gezet na de sessie bij mij, dankbaar.
Wil je een fijne healing waarin je diepere stukken wilt helen dan is de Divine healing een aanrader!"

"Ik kan echt iedereen aanbevelen
om een keer een divine healing te ondergaan. Het brengt je een stukje dieper bij je onderbewuste en laat je zien waar je nog aan mag werken. Dingen waar je in het dagelijks leven niet zo makkelijk bijkomt, komen ineens naar de oppervlakte. Zo bijzonder hoeveel er samenhangt met je energie.
Fleur, super bedankt voor deze bijzondere ervaring . Voor mij is dit zeker niet de laatste keer dat ik iets wil doen met energetisch werk."

"Lieve Fleur,
Bedankt voor de mooie divine healing. Na de intake met m’n hulpvragen hebben we Eén vervolgafspraak gemaakt voor de healing. Je hebt mij echt op me gemak gemaakt voordat je begon , een hele bijzondere ervaring , voelde veel warmte , ontspanning .
De bespreking van de healing een week later , wat heeft het mij gebracht t.o.v. m’n hulpvraag. Voel meer rust , bezinning en heb meer of nog meer inzicht en bevestiging gekregen tov mn hulpvraag . Heel veel dank hiervoor . Lieve Fleur laat je licht maar schijnen op alle lieve mensen die jou licht kunnen gebruiken."

Praktische informatie

Wanneer: een afstandsbehandeling zal op een dinsdag, donderdag, zaterdag of zondag plaatsvinden. In overleg plannen we een tijdstip, een moment in de avond (op di. en do.) is ook mogelijk. 

Duur: 45 minuten

Locatie: in je eigen space. 

Soul investment: €55,-

Uitverkocht

Afstandshealing

€ 55,00
Uitverkocht

Afstandshealing

€ 55,00

Wil jij de magie ervaren van een energetische behandeling, maar dan helemaal in jouw eigen space? Dit moment is hélemaal voor jou, waarin jij heerlijk kan zakken in ontspanning en zachtheid.

Een divine healing is een afstandshealing waarbij ik jouw een energetische behandeling geef op afstand. Ik voel in op jouw energieveld en jouw lichaam en laat me volledig leiden door de energie. Vanuit daar zie en voel ik wat ik mag doen. 

Datum plannen afstandshealingIk stuur je binnen 48 uur data met tijden die nog beschikbaar zijn.