Lieve Jij, je bent zó welkom.

Samen gaan we

𝑳𝒐𝒔𝒍𝒂𝒕𝒆𝒏

𝑽𝒆𝒓𝒃𝒊𝒏𝒅𝒆𝒏

𝑫𝒆𝒍𝒆𝒏 (= 𝒉𝒆𝒍𝒆𝒏)

𝑽𝒆𝒓𝒛𝒂𝒄𝒉𝒕𝒆𝒏

𝒁𝒊𝒋𝒏

𝑺𝒕𝒊𝒍𝒔𝒕𝒂𝒂𝒏

Zet het bovenstaande nummer maar eens aan voordat je verder leest. (Het liefst in Spotify, want je krijgt hierover een preview te horen).

Adem eens diep in en uit, voel hoe je lichaam alle zuurstof en prana (= levensenergie) in zich opneemt.

Voelen het kloppen van je hart. Ben helemaal in dit moment.

Dat is alles wat er is,

en alles wat er zal zijn.

 

Het is zo belangrijk om terug te kunnen komen, in het nu, bij jezelf. Om je veilig te voelen met jezelf, dat je vriendjes bent met jezelf. Dat je jezelf begrijpt, dat je de taal van je lichaam begrijpt. We kunnen niet altijd door, daarom is het goed om ook eens stil te staan. Zo'n moment mag je jezelf echt gunnen. Vaak bedenken we allerlei excuses om maar niet te hoeven voelen, om niet toe te geven aan onszelf. 

 

Dit moment, is hélemaal voor jou. Om je weer connected te voelen met jouw binnenwereld. Dit is een moment voor jou om oude beperkende overtuigingen los te laten en met een frisse blik naar jezelf en het leven te kijken. Dit is een moment waarop je helemaal niks moet, waar alles goed is. Waar het er eigenlijk om gaat dat jij je weer verbonden voelt met jezelf en met lieve mensen om je heen waarmee we deze meditatie gaan doen. Herkenning en steun vinden bij elkaar is ook zó fijn, het kan zoveel relativeren en het je doen beseffen dat je er niet alleen voor staan. We're in this together. 

 

"Als je dacht dat meditatie alleen maar stilzitten en zwijgen is, dan heb je het mis."

Meditatie is véél meer dan stilzitten. Meditatie komt in allerlei vormen voor, eigenlijk kun je van elke handeling een meditatie maken. Volledig in het moment zijn, met alle aandacht iets doen is vaak al een meditatie. Tijdens dit online moment ga je de kracht van een groep voelen.

Geplande Thema's

Thema Dankbaarheid (21-09-2023) | dankbaarheid draagt een frequentie die je direct in een andere staat van bewustzijn brengt. Soms vergeten we om dankbaar te zijn en nemen we alles voor lief. Het is zo ontzettend fijn om je oprecht dankbaar te voelen voor het leven. Er is namelijk altijd iéts om dankbaar voor te zijn. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, het gevoel van dankbaarheid blijft hetzelfde. 
Door steeds vaker dankbaar te zijn, ga je je meer verbonden voelen met het leven en met jezelf. Ga je steeds bewuster naar alles in en om jou heen kijken en ga je meer genieten, van het moment. Hoe fijn is het ik dit samen in een groep te kunnen doen? Ik kijk er naar uit om je (online) te ontmoeten.

Voor wie is mediatie bedoeld?

Meditatie is bedoeld voor iedereen. Jong of oud. Het maakt niet uit. Of je nu al eens vaker hebt gemediteerd of nog nooit, je kunt het altijd leren. Al je veel stress ervaart merk je dit vaak aan vastzittende spieren in bijvoorbeeld je nek of je rug. De oorzaak van deze klachten ligt meestal in het vasthouden van te veel spanning en verkeerd omgaan met het leven. Door middel van meditatie, kun je makkelijker spanningen loslaten en écht even de rust pakken die je nodig hebt.

Wanneer is een meditatie gelukt?

Het mooie aan meditatie is dat een meditatie niet kan lukken of mislukken. In feite gaat het er om dat je alles wat zich in het moment aandient er laat zijn. Er is geen goed of fout. Het feit dat JIJ tijd maakt voor jezelf, naar jouw gevoel wil gaan is al voldoende. Het is.

Wat levert meditatie mij op?

Ontspanning, loslaten, innerlijke rust, een diep gevoel van verbondenheid met het leven dat DOOR jou heen stroomt. Dit zijn dingen die ik zelf heb ervaren, uit mijn eigen ervaring. 


Deze data staan op de planning:

Donderdag 21 september (19.30 - 20.45 u) | Dankbaarheid

 

Hieronder kun je jouw ticket bestellen voor de gewenste datum. 

Bekijk ook eens Soul Reading of Cacao Ceremonie